Advent, lys og kalendergaveinspiration med kunsthåndværk og natur som pynt.

Velkommen til vores advent, lys og kalendergaveinspiration med kunsthåndværk og natur som pynt. Vi har rigtig været i julehumør og har nydt at sammensætte ideer til denne julenyhedsmail. Vi viser inspiration og de allerførste adventsgaver, julegaver – og juleideer.

Vi har pyntet butikken med de fineste kunsthåndværkers julepynt i keramik og tekstil, træ og andre materialer. Vi har skabt forskellige stemninger med farver, former og teksturer til adventslysideer.

Vi har fået mange tekstiler og smykker og spændende keramik hjem til butikken som inspiration til dit hjem og pynt til advent og julen.

Kik med her og lad dig inspirere også til adventsgaver, og kom forbi og skriv ideer til din helt egen ønskeliste.Vi glæder os til at se dig og give dig en oplevelse af et personligt univers af dansk kunsthåndværk.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig pr. mail eller over telefon, så vi kan give dig et præcist øjebliksbillede af vores udvalg, som altid er størst i butikken.

Se mere her www.1x1Textil.dk

Keramiske kræmmerhuse med de flotteste koboltblå penselstrøg fra Marie Langaa. Perfekt til at hænge på juletræet eller sammen med naturgrene som disse judaspenge.
Adventsinspiration med fire forskellige lyshuse med teksturer og blandet lysgennemsigtighed i porcelænsleret.
Dekoreret med en krans af snebær, som komplementerer lyshusenes taktile fornemmelse på platte fra Damhus.
De flotte matte og “porre” lysestager af Clayform komplementerer smukt naturnuancerne i ophæng fra Trine Rytter, samt de vesterhavsinspirerede lys fra Norrlys. På bakke af The Oak Men.
Det fineste nye tekstile julepynt er landet i butikken fra Sissel Edelbo. Syet af stoffet fra indiske sarier som giver julepyntet sin helt egen unikke fortælling.  En smukt lille personlig adventsgave.
Nye farver og styles, på fine smykker fra Scherning, i nye flotte toner, i b.la. kobolt og purple, kombineret med forgyldt sterling sølv..
Måske nye ideer til din egen ønskeliste eller som gaveinspiration.
Tæl ned til julen med et adventsbloklys fra Åbenlys. Her stylet i en flot bobletekstureret skål fra Louise Heisel samt små fine  lyshuse, der går så fint hånd i hånd med julens valnødder der her ligger på en bakke fra The Oak Men. Den tekstile julepynt er af Sissel Edelbo.
Flotte høje og kegleformede kalenderlys fra Norrlys i helt nye skåle fra Danish Clay design sammen med lys mos. Danish Clay er Lærke Møller Hansen – som er nyuddannet fra Bornholm. Hun arbejder med glasurer i naturlige og jordnære nuancer som også kan ses i både de delikate bladformede julepynt såvel som det mere klassiske julepynt.
Inspiration til adventsdekorationen, med lange lys fra Norrlys. Deres varme grønne farve giver et smukt sammenspil til de gyldne lysestager fra The Oak Men. Det grønne farvetema er ført videre i de forskellige grantræsfigurer. De keramiske er lavet af Keis & Fiedler og dem i træ er fra The Oak Men.
Juleopsætning med forskellige lysestager og små lyshuse af Helle VestergaardHanne BerthelsenThora Project og fra The Clay Play.
De lyserøde og rosa nuancer, taler sammen med julepyntet fra Sissel Edelbo og den dybe glasurfarve fra tallerkenen fra Damhus.
Skab et personligt julelandskab med din adventsdekoration. Her har vi sammensat forskellige lysestager fra Viki Weiland, og We Adore, sammen med de små dyreklokkeophæng fra Louise Heisel og keramikjuletræer fra Keis og Fiedler.
Flot juleopsætning med det flotte dekorerede og prikkede julepynt og juletræer samt skåle fra Kimberly Young. Kom forbi og se de unikke juletræsdekorationer og juleophæng.
Smuk enkel og organisk broche fra Grethe Damsgaard som en personlig gaveidé. Passer perfekt til Damsgaards eget unika silketørklæde, som er trykt med rigtige planter med reserveteknikken.
Enkel adventsopsætning med platte og skål fra Tybo, sammensat med adventslyd fra åbenlys, tekstile julehjerter af 1+1 Design, kogler og kanelstænger.
Organiske glasvaser i flotte farvekombinationer, fra Marie Retpen giver hjemmet et skønt og klart farvespil i lyset.
Smukke håndfarvede kalenderlys med en dobbelt farvenuance fra hverdagsmagi har fundet sin vej til butikken.
Hverdagsmagis lys er uparfumeret og lavet ud af 100% stearin og dyppet i indfarvet stearin.
Enkelt julepynt med forskellige tekster fra Vaarhus.

Adventslys af soya i glas fra Gnist, hvor der hver dag males, så man til slut har en flamme. En anderledes og hyggeligt alternativ til en adventskalender.

I butikken har vi mange gode idéer til en adventsgaver.
Hvis der mangles en dekorativ julesok til gaverne, har vi i butikken disse flotte strikkede fra Line Dyr.
Smukt farvetema i denne juleopsætningen med keramik fra Damhus og Mette Joensen. Kig forbi butikken, og se de mange skønne glasurer og forskellige størrelser på de flotte juletræerklokker og ansigtsskåle. Måske en idé som advents eller værtsgave.
Idé til adventsdekoration i et flot isblåt farvetema med stager og lyshuse fra Hanne Bertelsen, Louise Heisel og Helle Hansen. Det tekstile julepynt er fra Sissel Edelbo og julekuglerne er fra Anne Black.
Enkelt julepynt i klassiske figurer fra Helene Søs Schjødts.
Vist på et vævet tekstil vægophæng fra Helene Vonsild.
Adventslys fra Åbenlys på en keramisk tallerken fra Skovlod, hvis brunlige nuance klæder juletræerne fra Julie Damhus.
De lyse og delikate stjerne- og englejulepynt er fra Lars Rank.
En anden hyggelig adventssæt er adventsstagerne fra Drejerinden og værkstedsfejeren. De fås i to farver, lilla som på billedet og en flot julerød med glimt.
Adventsopstilling inspireret af Julie Damhus’ flotte teksturer og glasurfarver der klæder hinanden så flot. Hendes tallerkenerlyshuse og juletræer kan sammensættes på kryds og tværs af farverne eller så de matcher.
Traditionen tro har vi en væveevent i butikken fredag d. 25 november, hvor jeg præsenterer året julepyntsidé til den lille Hello Loom. Kom og vær med, alle kan deltage og væve på små stykker karton, eller medbring din egen Hello Loom.
Lette og klassiske juleornamenter fra Esther Elisabeth Pedersen. Kom og vælg din favorit sammensætning.
Vævet vægophæng af Helene Vonsild.
December rimer på juletræer og lys. Her er de organiske og kantede keramiske juletærer af Helene Thing og lyshusene med ikat inspirerede mønstre af Meyer Lavigne.
Jeg deltager med mine vævede 1+1 design tekstiler på Julemarked Møllestien lørdag d. 26 i den stemningsfyldte gade.
Jeg er meget glad og beæret over at kunne fortælle, at jeg er blevet inkluderet i den prestigefyldte Homo Faber Guide.
Mange tak for at anerkende mit arbejde.

Vi er glade og stolte over at butikken, både er nævnt i
bogen Trap Danmark og nu også på HOMO FABER GUIDE.

En af mine væve, den digitale ARM væv, er flyttet ind i butikkens baglokale, således man kan følge med i processen på væven.

Billedet er taget af Martin Busborg.

Butikken

Billedet er taget af Martin Busborg.

1+1 Textil & Design
Grønnegade 41
8000 Aarhus C
Tlf: 70 20 10 42Åbningstider:
Man – tirsdag          kl. 12.00 – 17.00
Ons – torsdag         kl. 11-17
Fredag                    kl. 11.00 – 18.00
Lørdag                    kl. 10.00 – 14.00