Levering og handelsbetingelser

Alle vores priser er angivet i danske kroner og er inkl. 25 % moms. Du kan betale med Dankort, VISA eller MasterCard
i vores webshop. De indtastede oplysninger bliver krypteret, så de ikke kan læses af personalet eller andre. Beløbet bliver først trukket fra din konto samme dag som vi sender varen.

Reservering af beløb – VISA og MasterCard
Når du betaler med Visa eller MasterCard, sker der automatisk en reservation af beløbet på dit kort, indtil beløbet trækkes eller reservationen ophæves. Der sker dog ikke reservation, hvis du betaler med Dankort.

Bestilling og levering
Vi har 5-7 dages ekspeditionstid hvis varen er på lager. Hvis puden først skal syes op vil leveringstidspunktet efterfølgende blive sendt på mail. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid.

Det er vigtigt at du indtaster alle relevante oplysninger korrekt: Navn, adresse, postnr. m.m. i hver deres felt. Det er kundens eget ansvar, at leveringsinformationerne er opgivet korrekt. Du modtager en ordrebekræftelse på e-mail, så snart din ordre er registreret.

Vi tager forbehold for tryk- og systemfejl og udsolgte varer.

1+1 Design registrerer dit navn og adresse, samt faktura i sit kundekartotek i forbindelse med købet. Alle oplysninger og data bliver behandlet fuldt fortroligt, og vi videregiver eller sælger ikke oplysninger om vores brugere til tredjepart.

Er varen forsinket, vil du få besked via e-mail. Husk at opgive en gyldig email i forbindelse med ordregennemførslen.

Returvarer og fortrydelsesret
Gaver med byttemærke kan ikke fortrydes, men du kan bytte til en anden vare i butikken forudsat at varen er ubeskadiget.
Du har 14 dages fortrydelsesret på et almindeligt køb fra varen er leveret. Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til nedenstående adresse senest den 14. dag efter modtagelsen. Ved returnering skal du oplyse dit ordrenummer, som du fik tilsendt pr. e-mail ved ordreafgivelse.Varen kan kun returneres såfremt den er i original og ubeskadiget emballage. Er den i en tilstand der forringer salgsværdien, kan den ikke returneres.Benytter du dig af fortrydelsesretten, anbefaler vi at varerne returneres som pakke med Track&Trace-nummer, da du først vil få dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Send kontonummeret hvor pengene skal tilbageføres.

Pakker kan returneres til:
1+1 Design
Grønnegade 41
8000 Århus C

Reklamationsbehandling
Er en eller flere af de bestilte varer ødelagt eller har fejl, kan du rette henvendelse til vores kontaktadresse. Se venligst under ”Kontakt” . Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid, og senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt.

Der tages forbehold for klager over varer, der:
1) er behandlet ukorrekt
2) er behandlet unødigt hårdhændet

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.