Om 1+1 Textil

Det bedste af dansk Kunsthåndværk og design i hjertet af Aarhus

1+1 Textil præsenterer, udstiller, profilerer og formidler det bedste inden for dansk kunsthåndværk og design. Butikken har et enestående og unikt udvalg af keramik, boligtekstiler, smykker, accessories og grafisk print – skabt af såvel etablerede og anerkendte kunsthåndværkere som af spirende talenter.

Kort vej til kunsthåndværkerens værksted og det unikke produkt

1+1 Textil formidler i dag produkter fra omkring 150 kunsthåndværkere og designere. Fælles for alle produkter, der præsenteres i butikken er, at de er specielt udvalgt af butikkens ejer, textildesigner Helene Vonsild. Hendes tætte kontakt til miljøet gør at nye produkter ofte bliver fundet på kollegaernes værksteder eller på kunsthåndværk- og designmarkeder, hvor hun også selv deltager. Den korte vej til kunsthåndværkernes værksteder betyder også, at der nemt kan formidles forespørgsler om specielle ønsker omkring produkterne.

Et univers af farver, glasurer, overflader, strukturer og former

Hos 1+1 Textil kan du gå på opdagelse i et sansemættet univers, hvor produkterne indbyder til at blive vurderet både visuelt og funktionelt. Muligheden for at mærke og røre tingene i butikken er essentielt for at fornemme de enkelte produkters særegne kvaliteter. De små opstillinger og sammensætningen af produkter rummer inspiration og ideer til hvordan forskellige former, strukturer og farver kan kombineres og give et individuelt og personligt præg – også i det private hjem.

Helhed fra produktfremstilling til gaveindpakning

Dén opmærksomhed den enkelte kunsthåndværker og designer har lagt i sit produkt føres ind i butikkens præsentation – og helt ind i gaveindpakningen. 1+1 Textil er det oplagte sted at finde den helt rigtige og personlige gave til enhver anledning. Også indpakningen er en del af oplevelsen ved at give og modtage en gave. Hos 1+1 Textil pakkes gaverne unikt ind med særlig fokus på de små detaljer.

Trendsættende fokus

1+1 Textil er en dynamisk butik, som med månedlige temaer, skiftende arrangementer, ferniseringer, foredrag og kunstnerpræsentationer sætter fokus på trendsættende nyt inden for Kunsthåndværk og design. Tilmeld dig nyhedsbrevet – og følg med…

Pressemateriale

Find pressebilleder og artikler på Helene Vonsild egen hjemmeside: 1x1design.dk

interior02 mindre