Kurv

Produktkategorier

Årets firma julegave og andre firma- og receptionsgaver.
Går du op i æstetik og fortjener dine medarbejdere noget ud over det sædvanlige – så har vi firmagaven til jer!

Vi kan hjælpe med at kommunikere virksomhedens kerneværdier ud til medarbejderne igennem gennemtænkte gaver. Hvis virksomheden går op i kvalitet, detaljer, den gode historie, så kom ned til os!  Et nøje udvalgt produkt i form af gavekort, så at hver enkelt medarbejder kan udvælge en gave i yndlingsfarve og stil, fra en specifik kunsthåndværker i butikken.

Vi arrangerer events i butikken for dig og dine ansatte, hvor I får muligheden for selv at vælge, hvad aftenen skal præges af, og vælge individuelle produkter for gavekortets beløb. Her tilbyder vi lidt forfriskninger, efter aftale, samt historier bag produkterne, f. eks. processen fra de første væveprøver på væven til produktion af tekstiler til mine pudekollektioner. Eller præsentation af flere kunsthåndværkere, i andre faggrupper, som keramik, print og smykker, eller hvad der er størst interesse for hos jer.

Det er også muligt efter aftale at arrangere et møde med en ønsket kunsthåndværker, der vil fortælle lidt om deres værker.

Book et “gå hjem” arrangement eller en aften, som passer jer, og lad dine ansatte vælge deres egne personlige kunsthåndværker gaver.

Da alle produkter er håndlavede kan der oplevers længere ventetid, derfor er det en god ide at være ude i god tid.

Vi glæder os til at høre fra jer !

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser