Nyheder

fra 1+1 Textil & Design butikken, hvor kunsthåndværk
bliver en naturlig del af hverdagen

Jeg glæder mig til at deltage på TRAPHOLT´s PINSEMARKED

Jeg glæder mig til at deltage på TRAPHOLT´s PINSEMARKED

TRAPHOLT´s PINSEMARKED Jeg glæder mig til at deltage på TRAPHOLT´s PINSEMARKED sammen med mange af mine dygtige kolleger. Jeg præsenterer min 1+1 Design pudekollektion, tasker, clutch, kaffe samt thehætter i nye designs og farver. Samt helt nye puder i nye enkle...

læs mere
Jeg deltager på TRAPHOLT´s PINSEMARKED

Jeg deltager på TRAPHOLT´s PINSEMARKED

TRAPHOLT´s PINSEMARKED Jeg glæder mig til at deltage på TRAPHOLT´s PINSEMARKED sammen med mange af mine dygtige kolleger. Jeg præsenterer min 1+1 Design pudekollektion, tasker, clutch, kaffe samt thehætter i nye designs og farver. Samt helt nye puder i nye enkle...

læs mere

Velkommen til dette unikke univers af dansk kunsthåndværk  16 års fødselsdag i Grønnegade i Aarhus, -med det bedste kunsthåndværk  Jeg glæder mig til at fejre butikkens 16 års fødselsdag med det bedste kunsthåndværk, med alle jer, der deler min store passion. Det er...

læs mere

Forårsstemning i butikken med spændende keramik, smykker og påskepynt fra flere nye kunsthåndværkere Oplev inspiration til nye farver i dit hjem og gaveideer. Lys forårsstemning i butikken Forårsstemning i butikken, med spændende keramik, smykker og påskepynt...

læs mere
Nye farvestemninger med fint kunsthåndværk

Nye farvestemninger med fint kunsthåndværk

Nye farvestemninger med fint kunsthåndværk Inspiration til nye farvestemninger og gaveideer. Jeg får meget nyt og fint kunsthåndværk både fra kendte såvel som fra helt nye kunsthåndværkere, som vi løbende byder velkommen til. Det kan I nyde noget af på vores...

læs mere
En særlig personlig gave

En særlig personlig gave

En særlig personlig gave ..... Vi har samlet en række gaveidéer og nyheder her i nyhedsmailen, som alle er fremstillet af landets kunsthåndværkere, designere og guldsmede på egne værksteder landet over. Vi får nye ting hjem som kan opleves og sanses i butikken, da...

læs mere
Juleideer med kunsthåndværk

Juleideer med kunsthåndværk

Juleideer med kunsthåndværk Byd "velkommen" med enkelt formet naturgrene og unikt ophæng på døren. Velkommen til vores julenyhedsmail med gave, advent og inspiration med nyt kunsthåndværk. Se vores ideer med kunsthåndværker-ophæng og pynt, sat sammen til "Byd...

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedbrev

* Skal udfyldes