Helene deltager på kunsthåndværkermarkedet på Klostertorv under årets Latinerfestival og viser lidt proces fra de håndvævede prøver på sin minivæv til færdigt textildesign. lørdag d. 30. Maj 2015 kl. 11-16.

Traditionen tro fejrer vi Latinerfestivalen med Montmartre stemning og har fokus på illustrationer og print, og du har mulighed for at blive tegnet i butikken i Grønnegade.

 

tine-raun

Tine Raun

Få tegnet dit portræt og hør en fransk harmonikavise fredag den 29. maj fra kl. 15-18 i butikken

Den måde, jeg tegner på, er inspireret af blindkontur-tegning, som er en teknik, hvor man arbejder med at opnå fuld synkronisering mellem øje og hånd.
Jeg tegner meget langsomt og kigger næsten ikke ned på papiret, mens jeg tegner. At tegne på den måde kræver stor koncentration.
Jeg tegner med blæk og pen og farvelægger med blæk, tusch og akvarel. Motiverne er fra min hverdag og fra ophold i udlandet.
Hver tegning er trykt i 50 eksemplarer på svanemærket papir fra Småland. Mercoprint Digital har stået for tryk.
– Tine Raun

 

helle-blom

Helle Blom

Lørdag den 30. maj i mellem kl. 11 og 14  har en anden af vores illustratorer; Helle Blom også sit staffeli med og du kan blive tegnet og se hende arbejde.
Landskabsarkitekt, tegner og illustrator.
Jeg oplever og tænker visuelt, og mine illustrationer er ofte opstået udfra en oplevelse, følelse eller fortælling, som jeg bearbejder i et billedligt udtryk. De dagligdags ting – ofte ganske banale – er ofte min inspiration, ligesom jeg fascineres af dyr og menneskers foranderlige udtryk. 
Friheden, uforudsigeligheden og sanseligheden i den levende streg er for mig en stærk og nødvendig kontrast til en ellers struktureret og digitaliseret dagligdag.
– Helle Blom
claydies-moustache

Claydies

Claydies små fade i moustache form og udtryk i Montmartre stemning.

 pripp-1pripp-2

Pripp

Helt nye øresticks fra Pripp.
“Dråben” er en klassisk ørestik med et enkelt formsprog. En fin kombination af sølv og mat porcelæn.”Striben” er en rund ørestik hvor variationen i striberne og deres farver udgør detaljen og mønsteret.

Helene Vonsild

Lørdag den 6. juni deltager Helene på Edition markedet ved Vestergade festen, med nye Limited Edition puder og eksperimenter i håndvævede prøver og textiler. Få indblik i processen på den lille minivæv.
Se mere om arrangementet her.

Lørdag den 6. juni kl. 10-16 deltager vi på sommermarked i gården ved NR4, hvor vi sælger prototyper
og 2.-sortering´s puder fra 1+1 Design til minus 40-50%
Se mere her

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser