I maj fejrer vi 8 år i Grønnegade, og 15 år hvor vi har præsenteret textiler og kunsthåndværk i Århus.
Vi glædes fortsat over at kunne præsentere nye produkter fra alle de dygtige kunsthåndværkere, og inspirere vores kunder.

Vi fejrer det med en udstilling af textil kunstner Signe Emdal og introducerer hendes nye Kimono tørklæder til en særlig nedsat pris.
Normalpris: 1200 kr. i Maj kun: 995 kr.

signe-emdal-3
signe-emdal-2

 

Signe Emdals nye Kimono tørklæder i hendes eget strikket textil design. Garnet er Merino uld og bomuld fra Italien og Portugal. Kimono tørklædet kan anvendes både som tørklæde og sjal. Hendes “loop” gør det multi-funktionelt og kan f.eks. også bruges som tæppe på en impulsiv picnic.

signe-emdal

 

Signe Emdal udstiller på SMK Fridays: Sæt kunsten fri! den 29. maj 2015
med Astrids Rose / Jacquardstrikket tapestri

astrid-rose

”Jeg har lyst til at Astrids Rose skal springe ud. Jeg har lyst til at hun skal rejse panden op, kigge frem og springe strålende ud i al sin blidhed og styrke. Nu har hun stået der længe nok i skyggen af sine mandlige modernist-kollegaer. Denne modige kraftfulde kosmopolit-malerinde.”
Med udgangspunkt i Astrid Holms (1876-1937) maleri ’Rose dækker bord’ fra 1914, har textilkunstner Signe Emdal skabt en tapestri: et billedtextil, hvor rosesymbolik og de kraftige farver fra maleriet: rød, gul og lyserød er trukket ind i textilets struktur. Tapestriens blomstereksplosion er en måde at udtrykke den frigørelse, der tematiseres i maleriets motiv og som er helt central for Astrid Holms egen historie. Som kvindelig maler og billedvæver kæmpede Astrid Holm for kvindelige kunstneres rettigheder og for billedvævningens anerkendelse som kunstform i Danmark.

Se mere på dette link: http://www.smk.dk/besoeg-museet/kalender/begivenhed/aktivitet/smk-fridays-20/

 

trapholt marked

På Pinsemarkedet på Trapholt præsenterer Helene nyheder
fra 1+1 design kollektionen i smukke omgivelser i haven på
Trapholt d. 24. og 25. maj kl. 10-17

 

1x1-penalhus

Sen den nye penalhus kollektion her.