Tak til Kristina R. Sørensen fra Labdecor for lån af det fine billede.

En særlig gave

Julen nærmer sig, og vi giver inspiration til den helt særlige julegave. Hvad ønsker du dig allermest? Her kan du få flere idéer til din ønskeliste.

byMille
Nye smykker fra byMille. Her ses ‘ConeLeaf’ halskæde, ‘Ribbedsilver’, ‘Icedrop’ ørestikker, ‘Black’n’bright’ ring og ‘The rock’ ring. Alle smykkerne er lavet i sølv.

2
3 4
5

Annette Dickow
Vi har smykker af Annette Dickow, som er skabt med en eksperimenterende tilgang. Her ses ‘From the forest’ øreringe i sølv/oxideret sølv, ‘Stone by stone’ ringe, ‘Ink’ øreringe og ‘Ink’ halskæde i oxideret sølv. Ink kollektionen er lavet ud fra hendes tegning ‘State of moving’, som er et billede på forandringer, adskillelse og transformationer.

6
7 8
9

Pernille Lauridsen
Nye ‘Butterflies’ øreringe fra Pernille Lauridsen med koral skal og ferskvandsperler i forgyldt sølv.

10 11

Malene Glintborg
Flere fine nyheder fra Malene Glintborg. Vi har denne ‘Pipes’ kædeørering i forgyldt sølv, og en helt ny smuk ‘Solar’ ring i forgyldt sølv, som skal opleves på. Vi har også ‘Origami’ mikro-ørestikker i oxideret sølv og ‘Hinge’ ørestikker i sølv.

12 13
14 15

Trine Wilkens
Helt nye designs fra Trine Wilkens. Her ses ‘Continent Stick Hangers’ i oxideret sølv, ‘Continent Tag’ i forgyldt sølv, ‘Continent Circular Stick’ i sølv og ‘Continent Ear Chain’ i oxideret sølv.

16 17
18 19

Lene Hald
Lene Hald har gennem ædelmetallet leget med hjerteformen. Her ses et multifunktionelt smykke, hvor hjertet både kan bruges som vedhæng til halskæde og som ring.

20 21

Karen Nyholm
Glaspuster Karen Nyholm erstatter blomster med dødningehoveder som et humoristisk pust i sit design. De sjove kranier er lavet i glas som halskæder med mange fine udtryk og dekorationer.

22 23

Thorning Astrup
Spændende nye smykker i kombination med beton og sølv fra Thorning Astrup. Her ses ‘Snakeskin’ armbånd og ‘Concrete cube’ ring.

24 25

Helle Vestergaard
Vi har de fineste juletræer i hvidt, tyndt og sprødt porcelæn fra Helle Vestergaard.

26

SejrCopenhagen
Smykkeserien fra SejrCopenhagen er lavet af rokkeskind. Her ses ‘LIVA’ ring.

27

Vitsø
Nye smykker fra Vitsø. Her ses ‘Key’ ring i forgyldt sølv, ‘Organpipe’ ring i sølv, ‘Organpipe’ armbånd i oxideret sølv og ‘Organpipe’ halskæde i forgyldt sølv.

28 29
30 31

Bella Bella
Nye ringe og øreringe fra Bella Bella. Her ses en sølv ring, hvor den lille sten er en Aventurin og den store sten er en rosensleben Chrysopras. Her ses også en ‘Double Line Cluff’ ørering i sølv og en ‘Jo Hoop’ ørering i oxideret sølv.

32
33 34
Boligliv
Se det sidste nye blad ‘boligliv’, hvor butikken er nævnt i en artikel om kunsthåndværker julepynt som “Aarhus’ fineste kunsthåndværkerbutik”.
Husk at vi altid meget gerne sender gaver og gavekort fint indpakket ud efter aftale.
Sidste frist inden jul for afsendelse af gaver er d. 20.12.16Vi sælger også gavekort til butikken på vores webshop, og sender som altid gerne unikt kunsthåndværk fra butikken til hele landet.
Se vores webshop med udvalgte produkter fra butikken på www.textil.dk

Klik her for webshop

Ring og aftale nærmere på 70 20 10 42