TYBO Art and Craft

TYBO (tidligere BO/TYRRESTRUP DESIGN) er en familievirksomhed stiftet i 2015 af Stinne Bo og hendes mand Nis Tyrrestrup, i tæt samarbejde med Stinnes far Hans Bo, der er en erfaren keramiker, som mestrer produktionen af ​​hånddrejet stentøj i hans værksted på Djursland. TYBO er skabt med en ide om at designe og samarbejde på tværs af generationer og producere alt lokalt på Djursland og i København.
Stinne og Nis tror på varighed og det enkle liv omgivet af få, men veludformede ting lavet af naturlige materialer. TYBO skaber ART & CRAFT med et defineret DNA af upoleret enkelhed. Baseret på den danske designtradition sigter TYBO mod et ærligt og langvarigt udseende i deres design. Med en hengivenhed til detaljer og enkel æstetik skaber TYBO funktionelle håndlavede genstande, som de kan nyde til daglig brug.

De forskellige designs er håndlavet i stentøj med fokus på form og linje, enkelthed og natur. Farver og glasur udvælges nøje og mixes i hånden, hvilket skaber en sammenhængende identitet for hvert enkelt design.Stentøjet er brændt ved en relativt høj temperatur, hvilket gør emnerne stærke. Stentøjet kan anvendes til alle formål og tåler både ovn og opvaskemaskine. Deres stentøj er hånddrejet og glasurene blander de selv, for at komme frem til de helt rigtige strukturer og overflader, inspireret af strand, sand og sten fundet ved havet.

 

Se TYBO Art and Craft varer i webshoppen.