Vi har udvalgt flere af Helle Vestergaards nye rustikke vaser til butikken og nye former i porcelænsfigurer.

Sensommer nyheder

Vi har været på Kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads og har
håndplukket mange nye produkter i både keramik, smykker og textiler, som nu er præsenteret i butikken. Her er et udvalg af det nye kunsthåndværk.

 

Thordis Sigfusdottir
Thordis Sigfusdottir deltog på kunsthåndværkermarkedet og er ny keramiker i butikken. Produkterne er lavet af forskellige typer porcelæn, ler og vulkanske materialer i to serier. Her er et udvalg af hendes lysestager, vaser, skåle, kopper og krus.

 

3  4

 

Hej Design
Rikke Wulff fra Hej Design er nu præsenteret i butikken efter at hun også deltog på markedet. Hun er fascineret af at mestre drejningens kunst, og de mange muligheder det giver for at udtrykke sig i ler og glasur. I butikken har vi hendes rustikke nummererede krus i bornholmsk ler og kopper med hank i spændende glasur.
5

 

Anne Catton
Anne Catton har igen været ved drejebænken, og vi har på markedet håndplukket helt nye krus og små rustikke skåle i keramik.
6

 

Wauw Design
Vi har udvalgt de fineste håndlavede vaser fra Wauw Design, hvor hver vase har en helt unik krystalglasur og derfor er one-of-a-kind. Vi fandt også håndlavede porcelænkopper og -skåle med dobbelt glasur, hvor toppen er glaseret med blank glasur og bunden med mat glasur.
7

 

På markedet fandt vi Signe Lybecks kaffe- og tehætter med håndprintede grafiske mønstre, hvor farverne blander sig. Vi udvalgte farverige glas i helt nye grønne nuancer fra Sia Mai og små unikke vaser fra Bettina Schori lavet af genanvendeligt materiale.
8

 

Helene Søs Schjødts
Vi har håndplukket disse grøftekants inspirerede vaser, skåle og fade i tynd porcelæn med silkeprint i helt nye botaniske mønstre i farverne natur og grøn.
9  10

 

Aarhus festugeVrangen ud!
Temaet ‘Upside Down’ lægger op til, at vi i 1+1 textil & design sætter fokus på Helenes design i vævede textiler, hvor bagsiden af det vævede stof i ‘limited edition’ serien bliver anvendt.
Der udstilles vævede textiler og puder i vinduerne og i butikken fra d. 29.08 til d. 04.09.2016. Her vises der væveprøver, hvor man kan høre om processen og historien bag puderne og får et indblik i processen på væven.
Arrangementet er en del af Kunsthåndværk og design ruten – få ruten i butikken. Læs mere her eller besøg 1+1 Designs hjemmeside

11

 

Besøg i butikken
Vi har udvalgt flere helt nye produkter fra keramiker Bjarni Sigurdsson. Vi er så heldige, at han vil være tilstede i butikken fredag d. 02.09 fra kl. 14-16, hvor han glæder sig til at møde og hilse på kunderne.12

 

Kunsthåndværkermarked ved Viborg kunsthal

Helene deltager med sine 1+1 Design produkter på Zonta Kunsthåndværkermarked i Viborg lørdag d. 27.08.2016 kl. 10-16.

Læs mere her

Køng Museum
Helene udstiller håndvævede textiler og puder i hør med tryk på udstilingen; “HØR ANNO 2016” fra. 4.6.16 – 28.08.16.
Find flere oplysninger på Køng Museum’s egen hjemmeside.

Kunstuff
I butikken forhandler vi det særlige nummer af fagmagasinet ‘Kunstuff’ i anledning af Danske Kunsthåndværkere & Designeres 40 års jubilæum.