Papiratelieret

                       

Papiratelieret er en samlet platform og en fælles betegnelse for illustrationer og kunstnerisk arbejde – med og på papir – skabt at den danske duo Reffelt Brøgger Studio.
Platformen skal ses som et ønske om at skabe et frirum for legende, interessant og bemærkelsesværdigt papirarbejde. Her er fokus passionen for det håndskabte, i en blanding mellem håndværk, teknikker og materialeundersøgelser.
Bag Papiratelieret står Reffelt Brøgger Studio. En duo bestående af Fie Reffelt og Nan Sofie Brøgger. Begge uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole.

TITLER: Vinter

Hermed vores nyeste kollektion af vinter- og juleillustrationer samt en helt nye serie ved navn “Snevejr” + enkle/rene “Til & Fra kort”. Som altid er alt lavet og skabt i hånden samt produceret i Danmark.

 

 

TITLER: ILLUSTRATIONER FRA HAVET – ÆG & FUGLE – SOMMER

I værkserierne ”Illustrationer fra havet”, “Sommer” og ”Æg og fugle”, er der arbejdet med akvarel. Hver enkelt af de håndmalede illustrationer – af livet i havet og det spirende foråret – har et poetisk og nordisk udtryk, skabt i en legende blanding mellem form, farve og lys. I deres opsætning og udtryk, ny fortolker og refererer illustrationerne til gamle opslagsværker.

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser