Kunsthåndværker Louise Heisel er en dygtig og erfaren keramiker, der er uddannet fra Keramisk linje på Danmarks Designskole på Bornholm i 2007.  Hendes uddannelse har givet hende et stærkt fundament i keramikkens kunst og håndværk, som hun fortsat bygger videre på i værkstedet ved Rungsted Kyst.

Alle produkter fra Louise Heisel Copenhagen, designer og fremstiller Louise selv på sit værksted. Efter traditionelle gamle håndværksmetoder bliver alt lavet fra bunden og hun skaber hvert stykke keramik med præcision og omhu.

Med porcelæn som det primære materiale fremstiller Louise funktionelle, brugbare og dekorative genstande til hjemmet, såsom kopper, skåle, vaser og lysestager, ornamenter og små klokkedyr til ophæng.

Louise finder inspiration til sit arbejde i naturens mønstre, sammensatte elementer og farver, som hun inkorporerer i sine designs for at skabe en unik æstetik. Hendes kollektioner er kendetegnet ved dens taktile bobler hvilket giver hendes værker en markant og udtryksfuld kvalitet. Hendes keramik er ikke kun smuk at se på, men også at røre ved og føle, hvilket gør dem mere specielle og unikke.

Hvert stykke er omhyggeligt designet og håndlavet af Louise selv, hvilket gør dem helt unikke og specielle. Hendes keramik er perfekt til ethvert hjem og er en fantastisk gave til enhver lejlighed.

Se Louise Heisels varer i webshoppen.

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser