Line Rønnest


Line Rønnest er uddannet keramiker fra Danmarks Designskole i 2005. Line designer og producer sin keramik fra sit værksted på Frederiksberg i København. Hun indfarver porcelænet sort og støber enkle små skåle og kopper som hun glaserer i smukke nuancer.

Hendes keramik er inspireret af den nordiske enkelhed, ligesom det er i et tidløst design og af høj kvalitet. Designet er på én gang både funktionelt og æstetisk i sit udtryk. Hendes produkter er alle matte på den ene side og blanke på den anden side. På den måde opnås en kontrast og en stoflighed, der er enkel i sit udtryk, og som stilmæssigt kan indgå i de fleste hjem – uanset anledning eller hvilken stil du har.

Hendes keramik er indfarvet og glaseret med en transparent blank samt fødevarevenlig glasur, og så er det brændt op til max 1260 grader. I udviklingsprocessen bliver de matte, uglaserede flader håndslebet med vandslibepapir, så de bliver bløde og behagelige at røre ved – og ikke mindst mindre modtagelige for skidt.

Til porcelænet udvikler hun sine egne farver og sammensætter dem i kontrast til hinanden for at få det smukkeste og mest homogene udtryk. Det giver et bedre samspil mellem farverne i det endelige design.

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser