Lene Hald er uddannet Ædelmetalsformgiver, fra Institut for Ædelmetal i København 2004. Her modtog hun også Kunsthåndværkerprisen bronzemedalje med håndtryk fra Dronningen.
Hun har har siden da haft egen virksomhed, med eget smykkebrand, med nu snart år 20 år i faget. Hun har udstillet i ind- og udland på bl.a. Kunstindustrimuseet i københavn, KUNSTEN i Aalborg, Tallinn Applied Art Triennia, Estland og Indentida, Diversidade, Sao Paulo, Brasilien.
Hun laver smykker, der har et element af overraskelse, eksempelvis flere anvendelser eller flere funktioner. Lene Halds nøgleord i udviklingen og fremstillingen af sine smykker er lethed, glæde og humor.
Hun har været en del af forskellige butikssammenslutninger, som Galerie Metal, bærbart og Formverk på Islands Brygge.  Nu er hun dog landet, med eget værksted og butik, sammen med hendes kollega Karen Fly på Gothersgade 99 i København.

“Som ung var jeg overbevist om, at jeg skulle være keramiker eller højskolelærer. Var et 1/2 år hos en Keramiker i Spøttrup, havde 3 mdr. praktik hos en glaspuster i Thisted, og har gået på pottemagerskole i Sønderborg. Så opdagede jeg højskolelivet, og havde 4 skønne år i Kerteminde, med højskolen og Faglære uddannelsen i Keramik og smykker, fra Seminariet for Kunst og Håndværk i Kerteminde fra 1998.”
– Lene Hald.

Se Lene Halds varer i webshoppen.

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser