Rigtig godt nytår!
Tak til alle vores kunder, kunsthåndværkere,
designere og kollegaer for et dejligt år 2021.
Det er rigtig dejligt at kunne dele min passion for de smukke håndlavede produkter fra dygtige kunsthåndværkere og designere med jer.
Jeg er taknemmelig og stolt over den respons og de mange positive tilkendegivelser jeg får af butikken og vores nyhedsmail – både fra kunder i butikken og følgere på Instagram og på Facebook.

Jeg glæder mig over hele tiden, at udvikle nye tekstiler
både på væven i butikken og på mit værksted. Jeg er meget taknemmelig over for tredje gang, at have modtaget et
arbejdslegat fra Statens Kunstfond.

Jeg får selvfølgelig stadig meget nyt og fint kunsthåndværk både fra kendte såvel som fra helt nye kunsthåndværkere, som vi løbende byder velkommen til. Det kan I nyde noget af på vores stemningsfotos her, og ellers glæder vi os til at se jer i butikken.

Skåle og kopper i keramik fra Mia Lindbirk i rustikke overflader med riller og en spændende gylden glasur. Se mere på webshoppen her.

Keramik fra Mia Lindbirk, og inspirerende magasiner fra Håndværk.

Kvindevaser i flere størrelser og farvetoner i stentøj fra We Adore.

Vi har fået nye vaser i flotte former fra TYBO, i håndlavet stentøj.

TYBO håndlavet keramik i forskellige former, farver og glasurer. Kom og oplev dem i butikken eller se mere her på webshoppen.

Smukke nye armbånd, creoler og kædeøreringe i flere nye designs fra Even Cph. udformet i smukke sten som rosakvarts, grøn agat,  rød jade og crysophras kombineret med forgyldt sterling sølv.

Nye spændende metalliske overflader på de nye rustikke kopper i en dejlig rund form, som ligger rigtig godt i hånden fra Marie Langaa. Kom og mærk dem i butikken, eller se dem her i webshoppen.

Enkle og rene former på rustikke lysestager fra Viki Weiland. Vi har fået mange nye størrelser med nuancer i glasuren. Se webshoppen.

Forårsfarver med skønne striber, på nye flag fra The Clayplay. 

Smuk keramik i flotte matte overflader fra Julie Damhus. Se det hele præsenteret sammen i butikken eller se udvalg på webshoppen.

Smykkeserien med træ, fra Grundled udgår, derfor er de nedsat med 50 % rabat, her er både sticks og øreringe, halskæder og armbånd. Også flere andre smykker og restfarver er nedsat i butikken.

Jeg glæder mig meget over anerkendelsen fra Statens Kunstfond. Den giver mig mulighed for fortsat, at fordybe mig i og  udvikle på mine nye tekstiler. Jeg glæder mig til at arbejde både med helt nye projekter og materialer.
Jeg har desuden været glad for, igen i 2021 at kunne deltage med mine tekstiler på kunsthåndværkermarkedet på Frue Plads i København, Møllestien i Aarhus og Museum Jorn, Papirmuseet i Silkeborg samt, at kunne udstille  i Nikolai, Kolding, Endings Beginnings Se mere på www.1x1design.dk

På en af mine væve, -den digitale ARM væv, arbejder jeg på nye projekter og I er meget velkomne til at følge med i processen på væven, som står i butikkens baglokale.
Her er også mine egne vævede tekstiler og andre spændende tekstiler, tørklæder, ponchoer, kosmetiktasker, mm. Desuden er der bøger om kunsthåndværk og væv, samt de små Hello Loom som jeg har udviklet væveideer til. De kan også købes på webshoppen.
Foto Martin Busborg.

1+1 Textil og Design kunne i 2021 fejre sin 20 årsfødselsdag i Aarhus!

Vi er glade og stolte over, at butikken både er nævnt i
bogen Trap Danmark og også er på HOMO FABER GUIDE.
Vi byder de mange turister fra både ind og udland meget velkommen!

KUNSTHÅNDVÆRK TAKE AWAY

Vi forsætter vores Kunsthåndværk TAKEAWAY med afhentning af den aftalte ting eller indpakkede gave på trappen i døren ved butikken efter ønske og aftale. Ellers sender vi med GLS for 49,-kr
Der kommer løbende nyt i butikken, skriv en besked eller ring gerne for mere info og for personlig vejledning.
Der er bytteservice frem til 22.02.2021, som vi naturligvis efter aftale kan forlænge f. eks pga. corona. Der kan ombyttes til andet, eller gives et tilgodebevis.

Følg os på Facebook 1×1 textil design
https://www.facebook.com/11-textil-design-154035304656570/Følg os på Instagram 1x1textilogdesign
https://www.instagram.com/1x1textilogdesign/

Butikken

Butikken i Grønnegade i Aarhus.   Foto Martin Busborg

1+1 Textil & Design
Grønnegade 41
8000 Aarhus C
Tlf: 70 20 10 42

Åbningstider:
Man – tirsdag          kl. 12.00 – 17.00
Ons – torsdag         kl. 11-17
Fredag                    kl. 11.00 – 18.00
Lørdag                    kl. 10.00 – 14.00

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Email
Email
Share Share
Forward Forward
Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser