Forår i boligen

Inspiration til nye forårs stemninger med kombinationer af forskellige strukturer og farver.Vi har stylet de vævede 1+1 Design puder i forskellige tekstile strukturer med alt det nye spændende keramik, bla. fra Rikke Elgaard, Karin Black Nielsen og Wauw design.


Wauw Design

Helene har været forbi Wauw Designs værksted i København. Her har hun håndplukket nye vaser og kopper med nye unikke glasurer.

Sofie Børsting
Vi har fået nye fine, kort, print og puder fra Sofie Børsting.
De præsenteres flot sammen med de fine porcelænsvaser, med Sofie Børsting´s motiver, som er resultatet af et fint samarbejde med Lena Pedersen.

Læs mere om Sofie her


FromHELENA
Vi har fået ny designer i butikken. Byd velkommen til FromHELENA, som designer disse flotte lamper. Læs mere om Helena her

Vi har også fået nye fine tryk fra Kirstine Falk.

 


Pernille Folcarelli

Vi har fået mange nye print og kort med flotte natur motiver fra Pernille Folcarelli. De nye puder i hør med de smukke natur print er fine at kombinere med andre puder.


Helle Blom
I starten af marts måned havde vi besøg af Helle Blom, som har tegnet  forårs blomster og fugle på vores udstillingsvinduer, så nu er vi rigtig klar til at gå foråret i møde. Vi har også nye fine tryk fra Helle Blom i butikken.


Designmuseum Danmark
Fra 11. marts 2016 vises udstillingen Dansk Design Nu på Designmuseum Danmark. Her er Helene Vonsild’s 1+1 design pude kommet i fint selskab med udvalgte danske kunsthåndværkere og designere.

Nogle af disse produkter sælges også i butikken 1+1 textil & Design; Mai Plank Design, Janne Wendt og Lisbeth Friis. Vi har også Anna Olivia`s porcelæn, der er udtaget til udstillingen Dansk Design Nu.

FInd nærmere oplysninger på Designmuseum Danmarks hjemmeside her

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser