FOMO – Fear of missing out

Er du også bange for at gå glip af noget spændende? Så kom til FOMO udstillingen i Gellerup den 23. September – 1.Oktober, så du kan opleve en interessant udstilling. Der vil være 9 projekter, som vil forvandle 9 forskellige lejligheder med kunsthåndværk og design. Helene Vonsild vil udstille en lejlighed med udgangspunkt i temaet  “De fire temperamenter”. Værker og produkter er udvalgt efter materiale og udtryk og er kunsthåndværk som f.eks. keramik, puder, tørklæder og andet der er i dialog med kroppen. Du kan læse mere om udstillingen her og om “De fire temperamenter”.
Største del af udstillingen i Gellerup, vil kunne ses i Holstebro, Huset for kunst og design, fra den 7-15. Oktober 2017, læs mere om eventet.


Vi har været så heldige at få lov til at besøge Rikke Elgaars værksted, hvor vi har fået mange nye flotte vaser med hjem til butikken.

          


Vi har fået nye flotte skåle, tallerkener og krus fra Bjarni Sigurðsson. Det er nogle skønne inspirerende unikke farver han mestrer at få frem i glasuren og strukturen på hans keramik.

           


Nye kollektioner som Spiral, Origami, Fall og Pearl fra Louise Kragh. Der er fine porcelæns glasur farver, som Twilight Blue, Eden Rose og Mos Green.


Se de nye flotte 7 rustikke vaser i stentøj fra Ella Moltke.


Vi har udvalgt nogle nye lækre kimono strik tørklæder fra Emdal Colorknit.


Helene Vonsild deltager med to værker på miniTEX 2017 her
1×1 design puderne vises under kunsthåndværkermarket ved Sankt Lukas Kirke den 23. september, læs mere her


Vi glæder os til at se jer. 

Vi sælger også gavekort til butikken på vores webshop og
sender som altid gerne unikt kunsthåndværk fra butikken til hele landet.
Ring og aftale nærmere.

Klik her for webshop

 

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser