Efterårets farver, teksturer og former som inspiration
til nye tekstiler, smykker og keramik.

Velkommen til vores nyhedsmail med efterårs inspiration
og de allerførste gave – og juleideer.Vi har fået rigtig mange nye flotte tekstiler, smykker og nyt spændende keramik hjem til butikken. Vi har stylet og sammensat farver, former og teksturer til inspirerende stemninger.
Vi har fået mange ideer til pynt i dit hjem og til ophæng på naturgrene til efteråret i butikken, og også de allerførste ideer og pynt til julen.Kik med her og lad dig inspirere og få ideer til adventsgaver – og skriv ideer til din egen ønskeliste.Kom også ind i butikken og oplev et personligt univers af dansk kunsthåndværk.Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, pr. mail eller over telefon, så vi kan give dig et præcist øjebliksbillede af vores udvalg, som altid er størst i butikken.

Se mere her www.1x1Textil.dk

Vi fejrer halloween med hyldest til de flotte organiske former og naturfarver på keramik, inspireret af de organiske græskarformer.
De er nøje udvalgt i boden hos drengen, der sælger græskar.
Vaser fra Thora Finnsdottir, Rikke Elgaard , kop fra Mia Lindbirk og Frank Keramik, samt skåle fra Bjarni Sigurdsson. Filt bordskåner fra Lene Frantzen. Thehætte med vævet 3 dim. tekstur fra 1+1 Design.

Japansk stemning med de matte og metalliske glasurer på de nye kopper uden hank – og nu også med hank fra Marie Langå.
Smuk kontrast til naturens lysende rustrøde blade.

De fine streger og den fine hånd, der sirligt er tegnet på vores vinduer, symboliserer KUNSTHÅNDVÆRK og det gode samarbejde med de dygtige hænder på hylderne i butikken.
Kik forbi og nyd de fineste streger fra Joanna Jensens hånd.
Skulpturel hånd, til smykker fra Thora Projects.

Nye styles og nye farver på perler og dots på øreringe
fra Ditte Gren. De er skabt af recycled forgyldt sølv, soyabaseret
resin og halvædensten. De kan købes enkeltvis og kombineres
på rigtig mange måder, til dit helt personlige udtryk.

Nye små skåle med personlige ansigter, der udtrykkes gennem teksturer, farver og enkle mønstre og linjer skabt af Mette Joensen.
De er fine til smykker eller måske med plante eller til karse.
Måske ide til den helt unikke og personlige gave?
Kom forbi og oplev dem, og find din favorit i butikken.
De fineste fugle er fløjet til butikken fra Mette Joensens hånd.
Alle fugle er dekoreret på begge sider, med de fineste streger og farver til personlige udtryk. Kom forbi og vælg din yndlings fugl.
Ny “stoflig” vase i indfarvet porcelæn, i fine toner af Marie Langå. Smuk organisk form, med blødt udtryk som fin kontrast til efterårets tørrede blomster. Vi har også stoflige krus eller skåle.

1+1 Design tekstiler ‘Helium’ som vægophæng, eller enkelt stykke gardin i mål. Her i 3 toner i mit eget vævede tekstildesign.
I er altid velkomne til at låne forskellige farver på vægophæng og modeller på puder, med hjem og se dem sammen i dit hjem.
Vi syr også vægophæng i specialmål efter ønske.

Glæd dig til at se det nye inspirerende Bookazine HÅNDVÆRK nr. 7

Nye strikkede styles fra Liselotte Hornstrup er landet i butikken. Både den lange cardigan i 100% bomuld og bluse i enkelt snit i 100 % uld.
Den sorte elegante skjorte med raffinerede detaljer.
Den flotte latte brune oversize kjole i blød uld, med ærme, rynket detalje og den ekstra fylde i siden skaber en rigtig flot drapering i siden. Uldkvaliteten er silkeblød samtidig med at være slidstærk.

Sanselige teksturer og farvesammensætninger, med fristende farver i glasurerne på 5 forskellige farvevarianter af krus fra
Studio Aarhus. Vælg din helt personlige favorit – eller måske en ide som en særlig personlig gave, til en du holder af.

Skåle med delikate matte, mørke fristende toner i glasurerne og med forskellige flotte mønstre i bunden fra Per Bo.

Nye varme tørklæder fra GRAU strikket af det blødeste og lette Superkid mohair og merinould.

Hvert tørklæde har sin egen helt unikke sammensatte farvestemning.

Strik fra GRAU er håndlavet i København i Danmark.

Vaser fra Thora Projects er i mange forskellige glasur farver og flotte organiske former og størrelser i Thoras univers.
Kig forbi butikken og se og oplev udvalget.

Flotte nye slå-om bluser og ponchoer fra Cathrine Kahrs. Farverne og den lækre uld og hørkvalitet passer lige til årstiden. Ponchoen i mange flotte farver i uld og hør kan også bruges som tørklæde.

Kopreolen Parva i olieret egetræ er perfekt til at huse hjemmets nips, hvad end det er din samling af keramikkrus eller vaser.

Parva reolen er designet og produceret i Danmark af Storage and Shelves.

Storage and Shelves udvikler produkter som er baseret på Nordisk designtradition, for alle dem som holder af design og kvalitet.

Bløde varme ponchoer i mohair og merino uld, fra GRAU. Det perfekte ekstra lag af varme til efterårstemperaturerne.
Vidunderlige kopper med hver deres personlighed, med og uden hank til dagens kop kaffe. Plakat fra Joanna Jensen med stemning af hverdagens kaffe ritualer. Serveret på bakke fra The Oak Men.

Vi har sammensat de allerførste stemningsbilleder med lyst og hvidt ophæng og enkelt julepynt, også ide til ophæng på naturgrene. Her stylet med vævet mit håndvævede tekstil og snebær.

Her ses pynt og ophæng i nuancer af farven brun og gyldne nuancer, på pynt og ophæng. Formet, syet, foldet og flettet i flere materialer som tekstil fra trykte indiske sarier, papir, keramik og pileflet.

De flotte kobolt blå farver på keramikskål, lysestage, kræmmerhus, i tekstil og porcelæn, juletræer og engle. Ideer til juletræet eller som adventsgaver. Kunsthåndværkerne har udtrykt jul i deres materiale som træ, tekstil fra indiske sarier, keramik med sirlige dekorationer, vist på håndvævet tekstil af Helene Vonsild.

Grønne og blå farver på keramik ophæng fra Claydies, vase fra Jette Löwen Dahl, Mette Joensen juleengle, tekstil kræmmerhus fra Sidsel Edelbo, stor glasvase fra Marie Retpen, pileflet af Bent Vinkler, juletræer Keis og Fiedler og Birkelund Boutique, Trine Rytter, og Karina Weirauch. Roset Helene Stockmarr og skål fra Lone Simonsen.

For en uge siden afholdte vi en lille væveevent i butikken, hvor i kunne opleve fordybelsen vævning kan give. Det var hyggeligt at hilse på jer og samles om teksturer farver og de små væve.
Vi gentager succesen fredag d. 25 november, hvor temaet for eventet vil være juleinspireret, med ideer på de små Hello Looms.
Mere information vil blive delt løbene, også på vores Instagram.
Jeg glæder mig til at deltage med mine vævede tekstiler på NEU, sammen med mange kolleger på det flotte marked i Nordkraft i Ålborg.
Lørdag. d. 19.11.22 Kl.10-17Læs mere om Helene Vonsild og 1+1 Design her.
Jeg er meget glad og beæret over at kunne fortælle, at jeg er blevet inkluderet i den prestigefyldte Homo Faber Guide.
Mange tak for at anerkende mit arbejde.
Læs mere om Helene Vonsild og 1+1 Design her.

Vi er glade og stolte over at butikken, både er nævnt i
bogen Trap Danmark og nu også på HOMO FABER GUIDE.

En af mine væve, den digitale ARM væv, er flyttet ind i butikkens baglokale, således man kan følge med i processen på væven.

Billedet er taget af Martin Busborg.

Butikken

Billedet er taget af Martin Busborg.

1+1 Textil & Design
Grønnegade 41
8000 Aarhus C
Tlf: 70 20 10 42Åbningstider:
Man – tirsdag          kl. 12.00 – 17.00
Ons – torsdag         kl. 11-17
Fredag                    kl. 11.00 – 18.00
Lørdag                    kl. 10.00 – 14.00
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Email
Email
Share Share
Forward Forward
Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser