Karina Weihrauch – Kammerstage

Karina Weihrauch har fortolket kammerstagen til et let og moderne udtryk. Det overflødige er skåret væk, og den står med sin runde form og skarpe kanter, som sammen med farverne skaber blikfang.

Kammerstagen er opbygget i porcelæn. Hver enkelt del skæres ud og delene samles. Hanken er det sidste der kommer på. Det er også den mest kritiske del, da porcelænsler arbejder meget gennem tørring og brændinger. Det vil gerne trække skævt. Så tørringsprocessen skal gå meget langsomt. Tålmodighed og erfaring er en dyd her. Det er bl.a. det der forklarer keramikerens lange produktionstid, som nogle gange er helt op til en måned. Det er simpelthen fordi kammerstagen står stille på hylden og er i gang med en vigtig proces, der gør at den kan komme hel ud i den anden ende.

Skriv i kommentarfeltet, hvilken farve du ønsker at bestille. Kammerstagen findes i farverne: vandmelon, mosgrøn, flaskegrøn, lys himmelblå, mørk nattehimmel, brændt karry & mørk chokolade.

Til hver enkelt ordre bliver kunsthåndværket og keramikken som udgangspunkt særligt udvalgt og sammensat efter Helene Vonsilds ekspertise.
Men man er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte butikken, hvis man har særlige ønsker, hvor Helene vil være behjælpelig med personlig betjening pr. mail eller telefon.

kr. 350,00

Yderligere information