SYDDJURSKUNSTNERE’S PÅSKEUDSTILLING PÅ FUGLSØCENTRET.   

                    10 ÅRS JUBILÆUMSUDSTILLING 2016

Det er i år 10 år siden at en lille gruppe kulturelle ildsjæle blev enige om at der var brug for et fællesskab der kunne samle de professionelt arbejdende kunstnere og kunsthåndværkere i Syddjurs. Det blev til den forening der i dag er kendt som foreningen af Syddjurskunstnere.

I dag har foreningen 27 medlemmer der repræsenterer maleri, foto, keramik, glas og tekstilkunst.

Sammen og hver for sig, er de særdeles aktive i kunst livet, igennem udstillinger både nationalt og internationalt, til sommer bl.a. med en fællesudstilling på Dronninglund Kunstcenter.

Foreningens medlemmer samarbejder med Syddjurs Kommune, hvor de professionelle kunstnere har fået etableret et Billedkunstråd. Flere af foreningens medlemmer er også synlige som kunstneriske rådgivere og designere for erhvervslivet.

 

Påskeudstilling 2016

Foreningens største arrangement er uden tvivl den årlige Påskeudstilling på Fuglsøcenteret, der er støttet af Syddjurs Kommunes kulturpulje. Foreningen har udstillet her siden 2008 og udstillingen er med tiden vokset til en markant kulturel begivenhed i Syddjurs kommune, der hvert år trækker flere tusinde gæster til.

Ovalen, fuglsøcentrets store sal, benyttes til fælles udstillingsområde. I år udstiller hver deltagende kunstnere 10 værker, under temaet ”X” Udover at henvise til foreningens 10 års jubilæum igennem romertallet X, åbner temaet ligeledes op det ubekendte, det unavngivne og det mystiske X.

I Fuglsøcentrets øvrige lokaler, der forgrener sig ud fra Ovalen, kan en lang række separate udstillinger, af foreningens enkelte kunstnere opleves.

Det særlige ved netop denne udstilling er, at kunstnerne selv er tilstede i udstillingsområderne i hele udstillingsperioden, så du som besøgende har mulighed for at møde kunstneren og få en dialog omkring kunsten og dens udtryk.

 

Udstillingen skydes i gang ved ferniseringen onsdag d. 23 marts kl.1700.

Der er gratis adgang til udstillingen der dagligt er åbent alle dage i påsken 10-1700.

 

 

Hvor:                 Fuglsøcentret, Dragsmur 6, 8420 Knebel

Hvornår:         Fernisering den. 23.03. 2016 kl. 17-19.

Åbningstider: Alle dage 24.03 – 28.03. kl. 10-17

Gratis adgang.

 

Se mere på: www.syddjurskunstnere.dk

 

Fuglsøcentret servere lækker Påskebrunch

23.03 – 28.03 kl. 9.30-13.00

Pris 149 kr. pr. Person.

Bordbestilling. 86351355

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser