Dansk kunsthåndværk og design væves sammen i Grønnegade *

Vi fejrer i maj 12 år med passion for dansk kunsthåndværk i butikken 1+1 Textil og design på adressen i Grønnegade og ialt 18 år i Aarhus, med event og udstilling samt en række gode tilbud på udvalgte tidligere designs og udvalgte farver.


Når man vælger en ting i butikken her, indeholder den også sanseoplevelser og det er en del af den danske kunsthåndværksmæssige arv, de besøgende kan få med sig hjem. 
Den unikke butik, kan i maj fejre 12 års fødselsdag og præsenterer og profilerer det bedste indenfor dansk kunsthåndværk og design. I dag er over 100 kunsthåndværkere og designere repræsenteret i butikken, alle nøje udvalgt, med en brændende passion for både den kunsthåndværksmæssige faglighed – og det selv, at være udøvende kunsthåndværker

Udvalgte puder og produkter fra 1+1 Design med fødselsdags
tilbud -og køb 2 stk. med % fra 1-12 maj 2019


Udvalgte smykker fra Grundled i flotte tidligere designs og farver, minus 50% fra 1-12 maj.


Jeg glæder mig over mit opbyggede netværk som udøvende kunsthåndværker, og jeg er i tæt kontakt med mine kollegaer. Glæden ved at præsentere og formidle kunsthåndværk fra mine kollegaer, nogle har jeg kendt siden kunsthåndværkerskolen i Kolding, er noget helt særligt. Også det at formidle deres ideer, teknikker og tanker bag produkter har stor betydning for mig. Dét at få historierne med hjem er vigtigt, de lever i atmosfæren i butikken.
Jeg besøger mine kollegaer på deres værksteder, hvor jeg ofte udvælger direkte fra ovnen eller vi mødes i løbet af året rundt om i landet på markeder. Her deltager jeg med min egen kollektion, der bl.a. består af pudeserien ”1+1 design”, hvorfra den første pude er repræsenteret på Dansk Design NU på Designmuseum Danmark.
På disse markeder finder jeg også ofte nye spændende produkter fra upcommers.
Det gør mig glad at se, at der udvikles nye ideer og nye materiale bearbejdelser og jeg kan li’ det mod, der findes i processen med ideudvikling og skabelsen af nye unikke produkter.
 

Mette Sherning er en af de kunsthåndværkere som jeg har gået på Kunsthåndværkerskolen i Kolding sammen med og her solgt hendes smykker gennem mange år, siden butikken lå på Frederksbjerg i Chr, Wærumsgade. Udvalgte styles og farver fra tidligere kollektioner nedsat med minus 50% fra 1.- 12.Maj.

Se de nye smykker her på websiden og på webshoppen fra Scherning.  

Flot nyt taske design fra Helene Vonsild i tekstiler, som hun har designet til Kvadrat.

Fine nye print i limited edition serien “Ny Verden” af Joanna Jensen.
Joanna kommer på besøg i butikken og dekorerer vinduerne med lidt fint forårs stemning onsdag d. 8.Maj.
Kik forbi og følg processen med hendes streger onsdag formiddag.

Forskellige kander fra Jesper Ranum er blot noget af det kunsthåndværk, der hele tiden løber ind og ud af butikken. Vi har lige fået flere nyheder hjem fra Wauw design, Keis Fiedler, Helene Stockmarr, Anne Flohr, Mia Bella Keramik, Bee Bowen, Scherning, Mette Joensen, Landskabt, Terra Unique og Viki Weiland. 

Nye skønne farvekombinationer på puderne fra Helene Vonsild.

Kosmetik tasker og punge i forårsfarver.

Fra væven på mit værksted, men ofte medbringes der en væv i mindre skala til butikken i Grønnegade, så jeg også her kan præsentere butikkens kunder for vævningens forunderlige verden. Og det er blot en af de aktiviteter, der sker i butikken som er vigtig i formidlingen af butikkens produkter, nemlig at give den sanselige fornemmelse af selve håndværket, af det menneskeskabte,
-det der gør det så fantastisk!
Når man kommer ind i butikker møder man mange forskellige hænder, der har formet og bearbejdet de tanker den enkelte kunsthåndværker eller designer har tænkt – og det er faktisk ganske enestående.
Jeg er glad og stolt over, at kunne fejre butikkens 12 års fødselsdag på adressen i Grønnegade 41 i Aarhus.
Jeg er meget glad og taknemmelig for den opbakning jeg mærker, naturligvis særligt fra Aarhusianerne, men også fra øvrige steder i landet og fra turister. Det er dejligt, når det man selv lever og ånder for – også giver liv og glæde til andre.

Tasker med fødselsdags procenter fra 1-12 maj -1+1 Design  fra Helene Vonsild.

Passionen er også min egen, når jeg arbejder med mit eget udtryk. Udtryk, hvor jeg bla. er optaget af, hvordan jeg udfordrer vævetraditioner, men samtidig bevarer selve håndværkets traditioner. Håndvævede projekter som ”Woven Lines”, der sidste år blev præsenteret i Officinet i København., og eksempler på gine samt lidt fotos præsenteres under Design Festival i butikken.
 

Danish Design Festival   ddfestival.dk

Woven Lines” – Threads of live

Væver og tekstildesigner Helene Vonsild viser eksempler og fotos fra sit håndvævede projekt “Woven Lines

Threads of live, der blev udstillet i Danske Kunsthåndværkeres udstilling i Officinet i april 2018 i Kbh.

Giner og fotos udstilles fra d. 8.5-13.5


Husk at vi altid meget gerne sender gaver og gavekort fint indpakket ud efter aftale pr. tlf eller via besked.

Følg os på Facebook 1×1 textil design
https://www.facebook.com/11-textil-design-154035304656570/

Følg os på Instagram 1x1textilogdesign
https://www.instagram.com/1x1textilogdesign/

Ring og aftal hvad I ønsker på 70201042 

Vi sælger også gavekort til butikken på vores webshop, og sender som altid gerne unikt kunsthåndværk fra butikken til hele landet.

Se vores webshop med få udvalgte produkter fra butikken på www.textil.dk

Klik her for webshop

Butikken

1+1 Textil & Design
Grønnegade 41
8000 Aarhus C
Tlf: 70 20 10 42


Åbningstider:
Man – tirsdag          kl. 12.00 – 17.00
Ons – torsdag         kl. 11-17.30
Fredag                    kl. 11.00 – 18.00
Lørdag                    kl. 10.00 – 15.00   

Se også vores websider og webshop på:

www.1x1textil.dk
www.1x1design.dk