Glæden ved at give en gave

Indpakningen er en stor del af glæden og oplevelsen ved at give og modtage en gave. Derfor pakker vi dine gaver flot ind i valgfrit gavepapir. Vi har fokus på de små detaljer, og fører den opmærksomhed, der er lagt i produktet ind i gaveindpakningen. I år er vi inspireret af naturen, og der medfølger en lille træstjerne til indpakningen. Du kan også lave din egen personlige ønskeliste i butikken og få inspiration til den helt rigtige advents- og julegave. Vi ombytter gerne julegaver indtil anden uge i det nye år.

Advents & kalenderlys inspiration
Vi får stadig mere fint julepynt hjem, og i butikken viser vi flere nye idéer til advent og kalenderlys med keramik, julepynt, kogler og grønt.

zz-2 zz-3 zz-4 zz-5

Kirstine Falk
Kom og se de flotte streger og fine historier i mønstre og symboler på vores vinduer af Kirstine Falk. Temaet er Global opvarmning, hvor stregerne illustrerer en julefortælling om, hvordan en pige og et rensdyr rejser i en papirsbåd gennem en masse isflager for at hjælpe julemanden med at få bragt gaver ud. Vi har også hendes nye print samt til og fra kort med forskellige motiver.

zz-6

zz-7 zz-8

About form and function
De fine mundblæste glasvaser, som hænger i en kernelædersnor fra About Form and Function, inspirerede os til at pynte med julepynt og lidt grønt.

zz-9

Karina Bækkelund
Nyt juleophæng i papir med Karina Bækkelunds fine streg. Her illustreret ved denne skønne engel, odder og vaskebjørn.

zz-10

Vitsø
Sabine Mark fra Vitsø er ny smykkedesigner i butikken, hvor hun i sit design fokusere på håndværk, kunst og kvalitet. Her ses Paper airplane øreringe i sølv, som er let og legende samt Key ring i forgyldt sølv, der er inspireret af de sorte tangenter på et klaver.

zz-11 zz-12

Mette Joensen
Nye små skulpturer af keramik med dyr, nisser og engle samt juleophæng i forskellige størrelser og former fra Mette Joensen.

zz-13 zz-14 zz-15

Helle Grej 
Håndlavet julepynt i keramik fra Helle Grej. Her ses vaffelhjerter og vaffelstjerner.

zz-16 zz-17

Bella Bella Denmark
Bella Laurina fra Bella Bella Denmark er ny smykkedesigner i butikken. Hendes design er minimalistisk, hvor originalitet, kvalitet og personlighed er vigtigt. Her ses et udvalg: Caja ørestikker i forgyldt sølv, Chevron halskæde i forgyldt sølv, Vica halskæde med et cirkelformet vedhæng i oxideret sølv og Elli Mini ørestikker i sølv.

zz-18 zz-19 zz-20 zz-21

Galleri Molevit 
Helene sælger sine 1+1 Design produkter i Galleri Molevit i november.
Læs mere her

The door 
Helene har lavet scenografi og kostumer til danseforestillingen ‘The Door’ med dansekompagniet ‘Sally likes to Dance’.
Læs mere her

Nyheder fra webshoppen
Vi har lagt et udvalg af månedens nyheder på webshoppen. Du kan nu købe vaffelstjerner fra Helle Grej, print i A4 fra Kirstine Falk og krus fra Bjarni Sigurdsson. Se mere her