Et strejf af Japan

Vi er inspireret af det japanske hjem, hvor vores praktikant Mikako giver inspiration til dit sushi bord. På billedet ses bl.a. tallerkener, krus og soya skåle fra Per bo samt håndfarvet tekstil i klassisk viklebatik fra Shibori By micca, som Mikako har været med til at designe. De er lavet med traditionelle japanske teknikker, hvor mønstret er tilpasset det skandinaviske køkken.
 2

Japansk inspiration
Vi har netop fået nye håndtrykte bordtekstiler i Shibori-teknik fra Lene Thomasen. Her ses de i japansk inspirerede borddækninger, hvilket skaber en autentisk japansk stemning.

3 4

Event i butikken!
Kirstine Falk kommer torsdag d. 3/11 fra kl. 12-14 og tegner på vores vinduer. Kom og følg processen, og se de nye illustrationer.

5 6

Lene Hald 
Nye smykker fra Lene Hald. I designet har hun et element af overraskelse som bl.a. flere funktioner og anvendelses-muligheder. Nøgleordene i hendes design er lethed, glæde og humor. Her ses ‘Gren’ og ‘Bobler’ ørestikkere i sølv samt et multismykke i forgyldt sølv, der både kan anvendes som ring, armbånd og halskæde.

7 8
9

Tekstilwerk
Vi har fået nye håndlavede blå silketørklæder fra Lene Thomasen. Tørklæderne er lavet på Tekstilwerks eget værksted, hvor de er indfarvet med den japanske Shibori-teknik, hvilket gør hvert tørklæde unikt.

10 11

Tokyo tørklæder
Helene Vonsild har designet helt nye rørtørklæder i et moebius rør, hvor hun har brugt sit eget tekstildesign ‘Tokyo’, og kombineret det med 100% uld i forskellige farvekombinationer. Tørklæderne er alle unikke, og der leges med detaljerne og broderi. Læs mere her

12 13

14 15

Plaider
Nye ‘Focus on twist’ plaider designet af Tina Ratzer fra Silkeborg Uldspinderi. Hun arbejder ofte med et geometisk udtryk i designet, hvor der altid er et twist eller en detalje, som overrasker. Plaiderne er lavet af 100% Pure New Wool og fås bl.a. i farverne grøn og pudder.

16 17

Jeg ønsker mig..
Kom ned i butikken og få inspiration til den helt rigtige julegave! Her kan du lave din helt egen personlige ønskeliste til jul.

18

Privatlivspolitik Cookiepolitik Vilkår og betingelser