Efterårs tekstiler

Vi har samlet en række lune tekstiler som groft vævede ponchoer, strikkede bluser, cardigans og plaider samt tørklæder i skønne farver som inspiration til brug i efteråret.

 

Maria-Louise Grau
Vi har håndstrikkede ‘Mina’ ponchoer i varierende farvekombinationer og ‘Marikka’ tørklæder fra Maria-Louise Grau. Hvert tørklæde er unikt sammensat af ti forskellige farver, som spiller smukt sammen. Alle varianter er lavet af højkvalitets Mohair og Merino uld fra Italien.
2 3 4

Louise Kragh
Nyheder fra Louise Kragh! Her ses et udvalg af de håndlavede smykker; Hang Around Øreringe, Pixel ørestikker, Pixel halskæde, Pixel ring og Minipearl armbånd.

5 6
7 8
9
Event i butikken!
Astrid Skibsted er i butikken torsdag d. 13/10 fra kl. 12-14. Her vil hun vise eksempler på de mange muligheder for at udtrykke sig gennem garnrester til billeder på væggen i SquareLOOM.
10

 

Per bo
Vi har rustikke hånddrejede og -glaserede tallerkener, skåle og krus fra Per Bo. Han stræber efter, at keramikken både ligge godt i hånden og er en fryd for øjet, hvor en tusindårig tradition sammenkobles med en moderne hverdag.

11

 

Glocal Art
Nye håndvævede duge i egyptisk bomund fra Glocal Art i forskellige farver.

12

 

Helene Vonsild
Du kan nu få nye håndvævede ponchoer i groft blåt og grønt uldgarn fra Helene Vonsild. Et nøgleord i designet er enkelthed, hvor hun søger at nå et raffineret udtryk med få og enkle virkemidler.

13 14

 

Heimkaer
Vi har Faroese Star plaider i højkvalitets strik fra Heimkaer, som er inspireret af de traditionelle færøske strikkeopskrifter samt barske landskab. Plaiderne er lavet af 100% blødt italiensk uld og kan fås i forskellige farver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cathrine Kahrs
Vi har også Platin strik fra Cathrine Kahrs i helt nye modeller, forskellige farver og naturmaterialer som hør, viskose og bomuld, hvor kvalitet, form og velvære er i fokus. De lækre overflader i italiensk luksus garn forstærker lysten til at mærke tøjet på kroppen.

17 18

Nyheder fra webshoppen
Vi har lagt et udvalg af månedens nyheder på webshoppen. Du kan nu købe øreringe og armbånd fra Louise Kragh og duge fra Glocal Art.
Læs mere