Nyhedmail fra 1+1 Textil Design – Seneste nyheder og designere i butikken.
View this email in your browser
1+1 Design produkter på
Meet The Maker i Kbh. 13-15 august

Med corona-situationen er der lukket ned for kunsthåndværkermarkeder
som det traditionsrige Frue Plads Marked i København.

Jeg håber, at vi mødes på Meet the Maker Cph. hvor jeg forsat kan præsentere mine 1+1 Design produkter og have dialogen med kunderne, både de nye og de trofaste tilbagevendende.

Jeg deltager hos Kasia Gasparski´s butik i Kompagnistræde, sammen med søde kolleger.
Her vil jeg dele historierne bag designet, de taktile oplevelser, samt have dialogen og hjælpe med at vælge farver og design.

Jeg vil i denne nyhedsmail i ord og billeder at lave en kort formidling
af det, der de seneste 13 år har udviklet sig til mit signaturarbejde: pude-serien 1+1 Design.
Jeg håber, at nye interesserede kommer forbi og jeg vil give uddybende perspektiver om processen, til dem der har været med hele vejen.

Jeg glæder mig til at mange af os mødes på
Meet the Maker i Kbh. 13-15 august.

Link til danske kunsthåndværkere;
https://dkod.dk/meet-the-maker-cph/
Jeg deltager hos Kasia Gasparski´s butik
Kasia Gasparski / Kompagnistræde 25 / 1208 København K

Vi arbejder på at få så mange af puderne,
repræsenteret på vores webshop
Klik her for webshop.

Følg med på butikkens instagram og/eller facebook profil. 

Butikken 1+1 Textil og Design
tilbyder personlig online service
og nu flere produkter på webshoppen 

www.1x1textil.dk

Bestil og få personlig vejledning på 40383860
-hent din bestilling efter aftale, gerne pakket fint ind som gave,
-Vi kan hænge den frem, ved døren som TOGO eller Drive in
– eller sende med DAO eller med GLS.

Eller køb direkte på webshoppen.
Vi kan også sende direkte til gavemodtageren,
evt. med hilsen og kort efter aftale.  

Inspiration til de mange muligheder for at kombinere puderne i både i farver, former og størrelser, alt efter hvilken stemning der ønskes, og hvad der passer til netop din sofa og dit hjem.

IMG_1742

Vi viser lidt foto og små videoer af processen med opsætningen af trådene på væven, med nye tråde der skæres, væven der bommes og derefter sølles, inden eksperimenterne med vævningen kan begynde.

Nye eksperimenter på væven, med nye materialekombinationer, farver, mønstre og forskellige tætheder mellem trådene, kan nu starte.

Puderne kan sammen sættes to og to og ved blot at blot vende den ene, eller begge, på forskellige måder, danne et helt nyt udtryk. Farverne changerer og dermed vil farverne ændres, fra hvilken side man ser stoffet, og hvilken farve sofaen har.

Som Væver skaber jeg vævede kropsobjekter på væven, som til denne udstilling i Officinet i Danske Kunsthåndværkere og senest i Aaarhus på Godsbanen i efteråret.

Som Væver skaber jeg vævede kropsobjekter på væven, som til denne udstilling; 

En række af kropsobjekterne præsenteres i denne nye sammenhæng i ”Mellemrummets” højde, som løst fritsvævende objekter, som afspejler det liv, vi har levet.

En ny historie som opleves og fortæller om det der har været, de fællesskaber vi i livet har været en del af og det vi efterlader til vores efterkommere og til fællesskabet.

Vi har kroppen som fællesskab, og som et fælles udtryk. Kropsobjekterne er vævede tekstiler til kroppen, som er skabt med inspiration i tiden og livet.

Tiden er en strøm af gentagelser, lodret set uendeligt – vandret set en fortsat bevægelse. Tiden omsættes til livslinjer, hvor det centrale er min måde at bruge tråden på – hver tråd har en betydning og det samlede udtryk rummer en symbolsk forlængelse af éns personlighed.

Symbolikken danner kompositioner sammensat af tråde, vævede strukturflader, rum, mellemrum og afstande, der kombineres og afspejler linjer og veje i livet.

Som væver har jeg fat i hver tråd, væveprocessen rummer nærværets og langsommelighedens æstetik, tråden lever og i nuet dannes tidslinjerne.

Vokstråden har sit eget liv og efterlader spor som tid og et levet liv.

Trådene afspejler de kontrollerede og systematiske liv, som efterlades uden kroppen til at strukturere og organisere symmetri og systemer på kroppens proportioner. De opleves nu ukontrollerede og frie, opleves nu også igennem og ses indefra og ud.

Værkerne skal vække eftertanke om, at vi skal passe på det vi har, vores liv, minder og erfaringer. Ikke mindst hvordan vores fælles aftryk i verden, kan være med til at sikre ressourcer og værdien af dette håndværk, til de næste generationer på kloden.

Dialogen mellem objekt og rum skabes i ”Mellemrummet ” via placeringer i hele rummets højde, hængende lodret, – og via de rummelige objekter, der konfronterer og går i dialog med publikum.

På væggene vises de vandrette og lodrette formater som udsnit af de vævede objekter vist på kroppen. (Fotograf Martin Busborg. Model Annika Ernst)

Udstillingen udfordrer og går i dialog med ”Mellemrummets” linjer; lodret og vandret. Ikke mindst linjerne og aktiviteten af livet og vejen igennem rummet, – ind og ud, som helt fysisk igennem udstillings perioden efterlader spor som tid og et levet liv, via flere og flere fodspor, på gulvet i ”Mellemrummet”. Det efterlader spor af liv på hvidt slidstærkt papir, der beklædes på gulvet, som en fysisk understregning af temaet igennem udstillings perioden.

Rummet ”Mellemrummet” kan symbolisere Godsbanen, som ”et nyt rum” i Aarhus og med ny funktion og ny aktivitet nu og i fremtiden, – men med tanke på og minde om fortiden.

Følg mig på Facebook “1+1Design Helene Vonsild”:
https://www.facebook.com/1x1designhelenevonsild

Følg os på Instagram @1x1textildesignhelenevonsild
https://www.instagram.com/1x1textildesignhelenevonsild/?hl=da

Butikken

1+1 Textil & Design
Grønnegade 41
8000 Aarhus C
Tlf: 70 20 10 42

Åbningstider:
Man – tirsdag          kl. 12.00 – 17.00
Ons – torsdag         kl. 11-17.30
Fredag                    kl. 11.00 – 18.00
Lørdag                    kl. 10.00 – 15.00

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Email
Email
Share Share
Forward Forward
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*

Frameld nyhedsbrev