1+1 textil & Design - Kunsthåndværk - Butik og Webshop

1+1 textil & design præsenterer og profilerer det bedste indenfor dansk kunsthåndværk og design. Oplev håndlavede unika produkter i keramik, porcelæn, smykker, tørklæder, puder, plaider og meget andet. Alt er håndplukket af butikkens ejer, Tekstildesigner Helene Vonsild, hvis prisvindende og sofistikerede pudekollektioner 1+1 Design kan købes i butikken.
Smuk blåt keramik fra Jesper Ranum, Uh La La og Heleke Søs Schjødts
Fantastisk stemning på markedet for kunsthåndværk og design på Frue Plads i København.
Bryllupsgave inspiration Krus, kande og tallerken i flere flotte matte farver fra Helle Gram. Håndtrykte kaffe og thehætter fra Signe Lybech.
Bryllupsgave inspiration Krus, kande og tallerken i flere flotte matte farver fra Helle Gram. Håndtrykte kaffe og thehætter fra Signe Lybech.
Forgyldt sølv med porcelæn af Louise Kragh. 
Flotte vandfarver i akvarel motiver af fisk fra papiratelieret. Hvert enkelt af de håndmalede illustrationer, har et poetisk og nordisk udtryk. 
Smukke blomster vaser af Jeanette Hiiri. Unika tryk i fine farve kombinationer. 
Keramikken er fra Thordis Sigfúsdóttir, som finder inspiration i naturens form og farver. Hun bruger islandsk ler, aske og andre vulkanske materialer.
Fingerringe Inside Solar fra Malene Glintborg, med en pink opal og en mos-agat. Armbånd med perler i porcelæn fra Louise Kragh. 
“Out of Time”-serien fra Yetanother er unika-smykker lavet af gamle aarhusianske ure, hvilket giver smykkerne en helt særlig historie og detaljering med sig. Man kombinerer selv et par til sit eget individuelle sæt.
Smukke gule sommerblomster i Clib klaps unika vaser . Fin serveringsfad i porcelæn fra Helle Hansen, med danske ærter. Gule krus også fra Clib klaphttps://www.instagram.com/1x1textilogdesign/
Glaskunstner Sia Mai skaber de dejligste glas og skåle i klare farver. 
BoTyrrestrup design er håndlavet stentøj med fokus på form og linje, enkelthed og natur. Farver og glasur udvælges nøje i mixes i hånden, hvilket skaber en sammenhængende identitet for hvert enkelte design. 
Islandsk vulkan støv og aske danner unikke strukturer på Bjarni Sigurdssons nye tallerkener og skåle
Islandsk vulkan støv og aske danner unikke strukturer på Bjarni Sigurdssons nye tallerkener og skåle
Papiratelieret
Skøn dansk sommerstemning på print og kort i akvarel fra papiratelieret 

Nye fine vaser er kommet direkte fra ovnen fra Keis & Fiedler.

Flere nye spændende glasurer på de flottte krus fra Keis & Fiedler.

Nye skønne unikke saltkar fra Mette Joensen.

ViVi har fået en lille fin ny serie nummererede illustrationer fra illustrator Camilla Boman Jensen.

Vi har fået en lille fin ny serie nummererede illustrationer fra illustrator Camilla Boman Jensen.

10 års fødselsdagen på adressen!

Klik på billedet og kom videre til nyhedsmailen for mere information om begivenheder i anledningen

Biennalen 2017 Det er mig en stor glæde at dele denne nyhed, at jeg er blevet antaget til Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2017

Biennalen 2017

Det er mig en stor glæde at dele denne nyhed, at jeg er blevet antaget til den prestigefyldte Biennale for Kunsthåndværk & Design 2017, hvor mit vævede værk er blevet udvalgt.
27 projekter er udvalgt blandt 146 ansøgere til Biennaleudstillingen, der kan opleves fra 5.-27. maj i Museumsbygningen i København. Juryen har sammensat udstillingen med Biennalens tema “Liquid Life” som bindeled i en flersidig og nuanceret fortælling om samtidens kunsthåndværk.
Faktisk er det fjerde gang på de 10 år at jeg er udtaget til denne biennale.

Line Malling

Omdrejningspunktet for størstedelen af Lines illustrationer er dyr og natur. Hun arbejder både analogt og digitalt når hun skaber sine illustrationer og plakater, med materialer fra flydende tusch og akvarel til papircollager og Photoshop.

About form and funktion Glas Bubbles

About form and funktion Glas Bubble’s i flere flotte farver og størrelser.

 

Bryllupsgave inspiration Krus, kande og tallerken i flere flotte matte farver fra Helle Gram. Håndtrykte kaffe og thehætter fra Signe Lybech.

Inspiration til te tema

Limited Edition puder i forskellige farver

Din opvask vil være mere farvefuldt, hvis du køber keramik fra Bjarni Sigurðsson
Nye flotte RAKU vaser fra Bo/Tyrrestrup design. Selve ordet RAKU dækker over begreber som lykke, ro og nydelse, hvilket disse flotte vaser
Udtrykket i det matte marmorerede porcelæn gør næsten krusene og bakken levende, fra Keis&fiedler. 
Lækre blåbær muffins på Bjarni Sigurdssons unikke aflange tallerkener, med de smukke høje krus, i hans unikke glasurer og farver.
Keramik i sommerens smukke pastel farver, med lækre sprøde danske ærter. 
“Den lille by af messing med fem helt særlige bygninger fra Aarhus er tegnet af arkitekterne Anne Katrine Arrildt og Sara Emilie Nilsson  Studio Arrildt og Nilsson. Messingbyen er lokalt designet, tegnet og produceret. Det er fem unikke Aarhusbyggerier som til sammen fint viser byens særpræg:  På én og samme tid yderst klassisk og yderst innovativ. De fem karakteristiske bygninger der er valgt er domkirken, rådhuset, Bogtårnet, Aros og Isbjerget.” 
Skøn sommerstemning i farverne på de glasur sammensætninger fra Wauwdesign´s fine krus & sorbetlyserød glasur på Bjarni Sigurdsson´s tallerken.

Helene Søs Schjødts fine dekorative vægvaser; ” for glem mig ej “
til alle de friske sommerblomster.

Windows-serien af Lina Christensen, der har lavet disse livlige og fine emaljeøreringe som er inspireret af den overvældende oplevelse af at se lyset skinne gennem et smukt glasmosaik i en europæisk kirke. Den usædvanlige akvarel gennemsigtighed af emaljen afspejler lyset skaber en følelse af denne oplevelse. I sølv med emalje i fine farver. 

Nye vaser fra Tine Marie Copenhagen i nye smukke former,
størrelser og glasurer.
Fad fra Keis & Fiedler.

Event med Astrid Skibsted 9.5.17 – klik på billedet og kom hen til nyhedsmail med information

Astrid vil præsentere sine væverammer Loom Square (der sælges i butikken ) og det er muligt at prøve at væve små dekorative billeder i forskellige tekstile materialer og afprøve nye spændende udtryk efter Biennaletemaet til at hænge på væggen.

Forårsgren

Forårs gren

Forårs gren med inspiration til nye fine accessories.Tørklæder fra Gitta Foldberg, Pia Toustrup og Marianne Johnstad. Tasker fra 1+1Design i forskellige varianter og størrelser. Halskæde fra Louise Kragh. Uro af Henriette Norup.

Julie Damhus

Enkelhed gør formen mere stærk og farverne får lov til at fylde fladerne ud. Derudover er det vigtigt at lave nogle flader være uglaseret, så man får en fornemmelse for materialet.

Wauw design

Danske kunstner Sussi Krull og hollandske Maranke de Vos står bag Wauw design. Deres produkter er håndlavet i kvalitets materialer – altid med det gode design, håndværket og bæredygtig produktion for øje.

 

Helle Gram

Helle Gram er uddannet fra Danmarks Designskole i 2003 fra keramiklinjen. Hun henter ofte inspiration i hverdagens behov og gøremål.

Keis og Fiedler

Der er nye krus, fade og limited edition keramik diamanter fra Kais og Fiedler.

Rikke Elgaard

Vi har fået nye vaser i forskellige størrelser, former og glasurer fra Rikke Elgaard.

Keis og Fiedler

Fade fra Keis & Fiedler.

Køb gavekort til butikken

Du kan købe gavekort til butikken online i vores webshop. Vi sender gerne til en anden adresse hvis du ønsker det.
Køb her

Seneste nyheder

Festugen og stemningsbilleder

Festugen og stemningsbilleder Stemningsbilleder med nye ting fra Frue Plads Kunsthåndværkermarkedet. Der var en fantastisk stemning ved Frue Plads marked i København. Tak til de mange begejstrede og interesserede besøgende. Den nye Tokyo + pude blev taget rigtig godt...

læs mere

Sommernyheder i butikken

Nye Kunsthåndværkere i Sommerhilsen her fra butikken. Vi har en dejlig sommer i butikken med nyheder og besøg af vores mange faste kunder, og flere danske- og udenlandske turister. Det er dejligt at se at udenlandske turister også har passion for dansk...

læs mere

Nyt kunsthåndværk og ny udstilling

Nyt kunsthåndværk og ny udstilling. Studentergave, kandidat og bryllups gave inspiration. Velkommen til Bord til To på Aarhus Rådhus! Professionelle kunsthåndværkere og designere fortolker på 33 borde temaet ’Bord til To’. Her er alt fra forførende fastfoodemballage,...

læs mere

Sommernyheder og bryllupsgave inspiration

Nye vaser fra Tine Marie Copenhagen i nye smukke former, størrelser og glasurer. Fad fra Keis & Fiedler. Nye illustrationer fra Helle Blom. Vi har fået en lille fin ny serie nummererede illustrationer fra illustrator Camilla Boman Jensen. Pripp har lavet nye...

læs mere

Designere i butikken

 

Her er alle de kunsthåndværkere og designere vi har i butikken.

 

Se alle designere

Helene Vonsild

Læs mere om textildesigneren Helene Vonsild og 1+1 Design, samt textilerne bag pudekollektionen i 1+1 Designs produkter.
Se mere om Helene Vonsild

Nyeste designere i butikken

Nogle af produkterne er penselglaserede, andre overhældt, nogle dækkede, andre mere transparente. Det giver et ikke helt planlagt udtryk. En del af produkterne er gennem brændinger flere gange. Glasurarbejdet stopper ikke her, hun vil blive ved med at eksperimentere. Se mere her Charlotte Serup

Keramiker, Serup Copenhagen Ceramics

Smykker i grafisk minimalisme med en kant. Enkle, stringente former spiller effektfuldt sammen med kroppens kurver og bevægelser. Ønsket er, at give bæreren mulighed for at skabe et unikt look, der fanger øjet, og Jeanette er ikke bange for store formater for at nå målet. Se mere her Jeanette Asmussen

Smykkedesigner, Plateaux